مجموعه آراد نانو شما را به خرید بهترین محصولات کیسه نانو و آنتی باکتریال دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

تولید کننده عمده سولفورپد نگهدارنده انگور اوسکو شیلی

آنچه در این مقاله می خوانید...

تولید کننده عمده سولفورپدسولفورپد نگهدارنده انگورسولفورپد اوسکو شیلی
تولید کننده عمده سولفورپد

تولید کننده عمده سولفورپد ، این محصول شیمیایی را به عنوان یک نگهدارنده عالی برای حفظ انگور تولید می نماید. سلفورید اسکو شیلی یکی از بهترین برند های تولید شده این محصول می باشد.

انگور یکی از میوه هایی است که در تمامی فصول سال طرفدار داشته و همیشه در بازار ها خریدار دارد.

اما این میوه معمولا در فصل تابستان برداشت می شود و تنها در این فصل می توان از آن استفاده نمود.

تولید کننده ها برای نگهداری و عرضه این محصول به بازار ها در دیگر فصول سال از روش های مختلفی بهره می گیرند.

یکی از بهترین این روش ها، نگهداری از انگور در سردخانه ها می باشد.

برای نگهداری از انگور در سردخانه باید معیار ها و بعبارتی فاکتور های خاصی را رعایت نمود که ما در این مطلب برخی از این فاکتور ها را برای شما عنوان می کنیم.

تولید کننده عمده سولفورپد

تولید کننده عمده سولفورپد

تولید کننده های عمده سولفورپد، این محصولات را بیشتر جهت نگهداری از انگور ها تولید می کنند.

در اینجا می خواهیم برای شما فرآیند نگهداری از انگور و کاربرد سولفورپد در این فرآیند را عنوان کنیم.

  • برای نگهداری انگور ها، ابتدا آن ها را در سردخانه قرار می دهیم
  • این اتاق های سردخانه را با مواد ضدعفونی کننده قارچ کشی می کنیم
  • دما و رطوبت مناسب را برقرار می کنیم
  • با استفاده از هوای فشرده میوه ها را سرد می کنیم
  • برای مبارزه با بیماری های قارچی از سولفورپد استفاده می کنیم

در گذشته برای از بین بردن این بیماری های قارچی، از روش سوزاندن گوگرد استفاده می کردند که به سبب مشکلات و مضراتی که داشت، روش استفاده از سولفورپد را جایگزین نمودند.

در اینجا برخی از این مضرات را برای شما بیان می کنیم.

  • سوزاندن گوگرد موجب تولید گاز دی اکسید کربن می شد
  • طعم میوه را تغییر می داد
  • ترکیب این گاز با هیدروژن، کار سیستم های الکترونیکی سردخانه ها را مختل می کرد

تولید کننده عمده سولفورپد

سولفورپد نگهدارنده انگور

ما در متن بالا برای شما گفتیم که سولفورپد بهترین نگهدارنده برای میوه انگور می باشد و در اینجا قصد داریم دلایل این ادعا را عنوان نماییم.

سولفورپد دارای یک عنصر فعال بنام سدیم متابی بوده که طی تماس با دی اکسید تولید می شود و از تولید قارچ ها پیشگیری می کند.

این قارچ که بوتریتس سینریا پرس نام دارد، یکی از مهمترین بیماری هایی است که پس از برداشت انگور، اگر به آن سولفورپد اضافه نشود، پدیدار می شود.

تولید کننده عمده سولفورپد

سولفورپد اوسکو شیلی

تولید کننده عمده سولفورپد از جمله تولید کننده عمده سولفورپد اوسکو شیلی ، روش استفاده از این ماده شیمیایی را به این صورت بیان کرده است:

  • یک جعبه مناسب را انتخاب نمایید
  • در داخل جعبه یک کیسه نایلکس قرار دهید
  • خوشه های سالم را در جعبه قرار دهید
  • سریعا ان را به سردخانه و یا ماشین های یخچالدار انتقال دهید
  • روی انگور ها و داخل جعبه کاغذ های آبسورب قرار دهید
  • سولفورپد پد مناسب با وزن انگور را انتخاب کنید و ان را درون جعبه قرار دهید

در طول مدت نگهداری از میوه در سردخانه از آن بازدید نمایید

فهیمه قاسمی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه آراد نانو شما را به خرید بهترین محصولات کیسه نانو و آنتی باکتریال دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید